Retur & Exchange-tjänst

När du handlar på hela familjens webbshop Satana.se erbjuder vi alltid 14 dagars full returrätt på varorna, med början dagen efter att de mottagits.

NOT! Batterier returneras inte efter att de har tagits i bruk eller testats, eftersom detta anses vara en engångsprodukt i linje med till exempel mat.

Om du vill returnera en produkt, skriv bara ut och fyll i vår returanteckning och skicka den till oss tillsammans med varan och en kopia av fakturan om du har den. Vänligen kontakta Satana.se via e-post innan du returnerar, vänligen ange ditt ordernummer.

Obs: Det måste alltid skickas med allmän utdelning när du återvänder, eftersom vi inte får paket från paketbutiken och inte paket som skickas per C.O.D.

Massagestolar (obs):Vid avbokning av köpet måste massagestolen returneras i samma skick som vid mottagandet.

Den måste returneras fint, i originalförpackning och stå på träpallen. Skriv inte på förpackningen eller fäst etiketter på förpackningen. Använd endast klar tejp.

Returfrakten kostar Kr. 1.162,- och dras av från stolens pris vid återbetalning.

Om massagestolen returneras i defekt eller annan förpackning än originalet måste vi dra av en kostnadsavgift på Kr. 2.050,- på beställning för ompackning/förpackning av massagestolen.

Retursedel

Varor som ska returneras måste vara i originalförpackning och säkert inslagna. Som kund hos oss måste du själv betala för returfrakten.

Ladda ner returanteckningen här: retursedel

Återbetalning

När varan har returnerats och kontrollerats återbetalas inköpspriset till ditt konto/ inom högst 14 dagar. Vi återbetalar pengarna till samma betalkort som användes vid köpeskillingen. Observera att det kan ta upp till 2 arbetsdagar innan pengarna går till ditt konto.

Läs mer om våra handels- och leveransvillkor– samt returreglerhär.   En retur kan ta upp till 14 dagar att bearbeta efter mottagandet. Observera att du som kund är ansvarig för att vi tar emot paketet/paketen. Spara därför postkvittot och eventuella spår- och spårnummer så att du kan visa upp bevis på returen. Vänligen skicka returen så snart som möjligt och senast 14 dagar efter att du har ångrat dig.

Du kan förlora ditt inköpsbelopp helt eller delvis. Detta händer om objektets värde försämras på grund av:

  • du faktiskt har satt artikeln i bruk
  • den har skadats medan du var ansvarig för
  • du har hanterat produkten på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa produktens art, egenskaper etc.
  • du inte har följt begränsningarna för ångerrätten till följd av försegling, produkttyp etc.m.

Returadress

Alla försändelser Satana.se måste ske genom leverans, vi hämtar inte ditt paket på posten.

HK Media Group ApS
Tømmergade 15
DK-6830 Nørre Nebel

24 månaders garanti

Det är viktigt för oss att de varor du får är felfria vid leverans. Du har 2 års garanti på alla produkter på tillverkning och materialfel (defekter). Våra batterier ger dock endast 6 månaders garanti, eftersom batterier anses vara en slitdel vars livslängd beror på hur batteriet används och lagras. All handel Satana.se omfattas av den danska lagen om försäljning av varor, inklusive bristreglerna.

Om du, tvärtemot förväntningarna, ska få en defekt vara, vänligen kontakta vår kundtjänst kontakt@satana.se eller Tel. +45 25 94 24 84 (vardagar 10:00-12:00) så snart som möjligt och ge en detaljerad beskrivning av felet, helst med bilddokumentation av problemet om möjligt.

Därefter kommer det att vara möjligt att få produkten reparerad, utbytt, återbetalad eller nekad, beroende på den specifika situationen.

Detta förutsätter naturligtvis att klagomålet är motiverat och att defekten inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.

Garantin täcker inte fel, personskador eller slitage, direkt eller indirekt orsakade av felaktig användning, dåligt underhåll, våld eller obehörig störning.

Vid reklamationer, kontakta alltid vår kundtjänst först.

Annonsera inom rimlig tid
Lagen säger att du måste annonsera inom “rimlig tid”. Vi rekommenderar att våra kunder annonserar så snart som möjligt så att vi tillsammans kan lösa felet så snart som möjligt.