Betalning & finansiering

På Satana.se kan du betala med vanliga betalkort, Klarna, Swish, Visa, Mastercard m.m.

På Satana.se kommer du inte att debiteras någon form av kortavgifter. Vid betalning med kreditkort dras beloppet inte från ditt konto förrän varan har skickats från vårt lager. Ett större belopp än det du som kund har godkänt vid köpet kommer aldrig kunna dras.

Vi använder SSL-säkerhetsprotokollet, som krypterar information mellan webbläsaren (kortinnehavaren) och internetservern (Satana.se). Som en form av kryptering i elektronisk handel används SSL i stor utsträckning, godkänns och anses vara en säker lösning.

När du betalar med ett betalkort är du alltid skyddad mot missbruk, du kan alltid avvisa en betalning när du får din betalningsöversikt. Du har ingen självrisk om ditt betalkort missbrukas i onlinebutiker som använder SSL.

Finansiering

Vi ervjuder följande alternativ för att finansiera ditt köp hos oss:

 

 

Klarna kortet kostar ingenting att sätta upp och har inte heller någon årsavgift. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala tillbaka varje månad.

Läs villkoren här.

 

 

Har du frågor?
… Eller hittade du inte det du letade efter?
Kontakta oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du frågor?
… Eller hittade du inte det du letade efter?
Kontakta oss

 

Viktigt: Satana.se är INTE en medlemsklubb, en medlemsavgift dras INTE när du handlar hos oss. Våra produkter är listade med pris inkl. MOMS. Det enda som kommer överst är frakt.

 

Senast uppdaterad 14-04-2023