Retur- & bytesrätt

När du handlar på Satanas webbshop, har du alltid 14 dagars returrätt på varorna, från att varorna skickas till de mottagits. Batterier däremot returneras inte, efter att de har tagits i bruk eller testats, eftersom detta är en engångsprodukt.

Om du vill returnera en produkt, så ska du skriva ut och fylla i vårt returformulär. Den ska skickas till oss tillsammans med varan och en kopia av fakturan om du har den.

Vänligen kontakta Satana via e-post innan du returnerar produkten och ange ditt ordernummer.

Obs! När du returnerar produkten måste du alltid skicka den enligt allmänna leveransbestämmelser, då vi inte tar emot paket via postombud.

Massagestolar:
Vid annullering av köpet måste massagestolen returneras i samma skick som vid mottagandet.
 
Den måste returneras snyggt, i originalförpackning och stå på träpallen. Skriv inte på förpackningen eller sätt på etiketter på förpackningen. Använd endast klar tejp.
 
Returfrakt kostar kr. 1.162, – och priset på stolen dras av med återbetalning.
 
Om massagestolen returneras i defekt eller annan förpackning än originalet tvingas vi dra av en kostnadsavgift på kr. 2.050 på ordern för packning / förpackning av massagestolen.
 

Returseddel

Varor som ska returneras måste vara i originalförpackning och säkert inslagna. Som kund hos oss måste du själv betala för returfrakten.

Ladda ner retursedlen här: returseddel

Återbetalning

När paketet har tagits emot och kontrollerats, återbetalar vi pengarna till samma betalkort som användes vid köptillfälle. Detta kan ta upp till 14 dagar innan du ser återbetalning på ditt konto.

En retur kan ta upp till 14 dagar att bearbeta efter mottagandet. Observera att du som kund är ansvarig för att vi tar emot paketet. Spara därför postkvittot och eventuellt spårnummer så att du kan uppvisa den om detta efterfrågas. Kom ihåg att du måste skicka varorna du vill returnera inom 14 dagar från det datum som beställningen skickades, innan returtiden löper ut.

Det blir avdrag på inköpsbeloppet, helt eller delvis om:

  • Produkten har använts
  • Produkten har skadats
  • Du har hanterat produkten på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa produktens art, egenkaper etc.
  • Du har inte följt ångerrätten till följd av försegling, produkttyp etc.m.

Returadress

Alla försändelser skickas till Satanas adress:

HK Medie Grupp ApS
Tømmergade 15
DK-6830 Nørre Nebel

OBS! Vi hämtar inte ditt paket på posten.

24 månaders garanti

Det är viktigt för oss att de varor du får är felfria. Du har 2 års garanti på alla produkter samt tillverkning och materialfel (defekter). Våra batterier ger dock endast 6 månaders garanti, eftersom batterier är en slitdel vars livslängd beror på hur batteriet används och lagras.

All Satanas handel omfattas av den danska lagen om försäljning av varor, inklusive bristreglerna.

Om du däremot får en defekt vara, vänligen kontakta vår kundtjänst kontakt@satana.dk eller Tel. 0045 25 94 24 84 (vardagar 10:00-12:00) så snart som möjligt och ge en detaljerad beskrivning av felet.

Du kan även bifoga en bild som tydligt visar defekten. Vi erbjuder möjlighet till produktens reparering, bytte eller återbetalning, beroende på situationen.

Detta förutsätter naturligtvis att klagomålet är motiverat och att defekten inte har uppstått av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.

Garantin täcker inte fel, personskador eller slitage, som är direkt eller indirekt orsakade av felaktig användning, dålig underhållning av produkt eller våld.

Vid reklamationer, kontakta alltid vår kundtjänst först.

Kontakta oss inom rimlig tid
Lagen säger att du måste meddela företaget inom “rimlig tid”. Vi rekommenderar att våra kunder kontaktar oss så snart som möjligt så att vi tillsammans kan lösa problemet.